Testimonials

Add A Testimonial
Tineke
24 oktober 2017
Ik vond het een leuke en leerzame cursus. Ik heb veel geleerd.
Debby
24 oktober 2017
De cursus leert je om niet meer automatisch te fotograferen, maar op de manuele stand. Dus kun je meer spelen met diafragma, sluitertijd e.d. waardoor je mooiere foto's krijgt.
Laura
24 oktober 2017
Super leuke leerzame avonden. Heeft echt mijn interesse in de fotografie aangewakkerd. Ik wil er zeker mee doorgaan. In een paar avonden zeer veel geleerd.
Anneke
24 oktober 2017
Kort en bondig, to the point, geen flauwekul. Gewoon GOED!
Judith
24 oktober 2017
Leuk, gezellig, leerzaam. Ik heb er veel van opgestoken en ben aardig aan het experimenteren en zie nu ook sneller wat er goed en fout gaat.
Karin
10 oktober 2017
Op een zeer ontspannen en leuke/losse manier in een kleine groep (waardoor veel persoonlijke aandacht) een zeer leerzame basiscursus. Kijk uit naar de vervolgcursus en meer fotograferen.
Linda
25 september 2017
Erg interessant, goede uitleg over de camera zelf en de verschillende opties. Fijne opdrachten waarmee je het echt leert.
Miranda
25 september 2017
Veel geleerd. Heel duidelijk voor iedereen. Meer geleerd dan verwacht. Gezellig en leuk. Inspirerend en uitdagend.
Marion
25 september 2017
Heldere uitleg. Veel geleerd van een vrouw die geen vraag onbeantwoord laat! Ik kijk uit naar de vervolgcursus. Ben er heel blij van geworden!
Mettina
25 september 2017
Het is begonnen met het aanschaffen van een andere camera. Ik zette de stand altijd op automatisch en wist verder niet hoe mijn toestel werkte. Tijdens de cursus leer ik mijn camera steeds beter kennen en begin te begrijpen hoe het werkt. Ik vind de cursus heel leerzaam en krijg ook veel ideeën om foto's te maken.
Page: 1 2 3 4